„Мисля, че нашите момчета се раздадоха и им честитя. Борба беше от първата минута. Заслужавахме повече от загуба. Локо Пд освен двата си гола, имаше само още един удар към нашата врата. В защитен план играхме дисциплинирано. На контраатаки бяхме опасни, жалко, че не взехме нито една точка“, започна Дончич.

„Дойдохме тук да се защитаваме и да играем на контраатака. Няма какво да крием. Затворихме им крилата. Освен дузпата през първото полувреме те нямаха нищо. Жалко, че толкова борба и раздаване и си тръгваме от тук без точка. Заслужавахме поне една“, добави той.

„Вкарахме гол от статично положени и започнахме да играем футбол. Искахме да се отворим повече и с пасове да се опитаме да атакуваме вратата. Второто полувреме тръгнахме така, имахме удари, но не успяхме да вкараме гол“, допълни старши треньорът на Локомотив София.

„Пораженията ни идват срещу добри отбори, поне откакто аз съм треньор. Трябва малко време и търпение. Играем по-добре във всеки мач. Аз виждам как изграждаме един стил на игра. Показваме, че момчетата се борят един за друг, няма проблеми. Има прекрасна атмосфера в съблекалнята”, завърши Дончич след двубоя.