“Жалко е. Странен мач пълен с емоции, битка, раздаване на всяка част от терена. Положения от едната и другата страна. Отменени голове, дузпи. Къде Арда, къде и ние можехме да бием. Те бяха по-добри първото полувреме, второто ние взехме инициативата. Имахме две, три чисти положения, не вкарахме. Предишните два мача ние вкарахме в последните минути на Левски и Пирин. Можехме да се върнем в мача, обаче този път нямахме късмет и шансът не беше на наша страна”, започна Дончич.

“Второто полувреме играхме добре. Момчетата се раздаваха. Очаквах всеки момент да вкараме гол и да се затворим и да пазим резултата докрай. Стана обратното. Готвихме се и за двете опции. Това нямаше голямо влияние върху играта. Просто днес нямахме късмет да вземем поне точка”, допълни той.

“Трудно е, когато се вземе отбор по време на първенството. Мисля, че се получи един синхрон и хармония между мен, треньорите, които са работили преди и футболистите. Направихме една добра група. Имаме добра атмосфера в съблекалнята и всяка една тренировка момчетата тренират с удоволствие. Мисля, че с 1, 2 нови футболисти и с една добра подготовка ще сме много по-добри от сега”, завърши Дончич.