“Въпреки че имахме много кадрови проблеми, дойдохме без 8 футболисти (3 наказани, 1 не може да играе заради документи и 4 контузени), но това не е оправдание. Днес нищо не ни вървеше. Това, което тренирахме през седмицата, днес стана наобратно. Детинска грешка при първия гол, която нямаше как да не бъде наказана. В края на полувремето допуснахме нови грешки. Преди мача си казахме, че с по-малко грешки имаме повече шансове. Второто полувреме те продължиха да атакуват. Дузпа и за жалост нашия вратар се контузи. Надяваме се да не е нищо сериозно, Сашо е в болница. Другото изобщо не е за коментар“, сподели Дончич.

“Индивидуална грешка, то се видя. Тя дойде от по-опитните футболисти, от които очакваме да вдигнат по-младите, а се случи обратното. Това бе една лоша загуба, която се надявам да забравим по най-бързия начин. Добре че идва пауза, за да се върнат контузените и да говорим с играчите“.

“Не, нямам никакви притеснения, не сме водили никакви разговори с ръководството. Продължаваме напред, тренираме, искаме да върнем контузените. Имаме тежка програма, играем срещу ЦСКА и Черно море и се надявам с по-добра игра да постигнем добри резултати“, завърши той.