Старши треньорът на Локомотив София Данило Дончич сподели мнението си след победата над Ботев Враца днес.

„Преди мача се намирахме в много труден момент след загубата с 0:6 от Ботев Пловдив. Имахме тежка седмица, трябваше да вдигнем главите на футболистите. Но 8 дни тренирахме яко, анализирахме играта на Ботев Враца и се подготвихме за мача. Те са добър отбор c качествени играчи. Видяхте, че през първото полувреме направиха 3-4 сериозни положения, но за наш късмет не успяха да ги вкарат. Но след първия гол в наша полза вече започнахме да контролираме срещата“, заяви Дончич.

„Тактическата дисциплина от наша страна бе много добра. Аз съм доволен от поведението на отбора, откакто аз съм начело, без срещата в Пловдив. Ако продължаваме по същия начин, ще спечелим още точки и мисля, че можем да се класираме в средната половина на таблицата“, допълни той.

„Просто у дома срещаме много силни противници – Лудогорец, ЦСКА 1948, Черно море – все отбори от „Топ 3″. Сега просто трябва да играем за точки. Вярно е, че изглежда по-лесно като гости, но навън имаме по-слаби противници“, завърши старши треньорът на Локомотив София.