„Една много важна победа в първия ми мач с момчетата. Искам да ги поздравя за битката, днес водихме битка по целия терен. Може би мачът не беше толкова качествен, но нашите момчета показаха, че могат и искат и резултатът е налице“, каза той след края на двубоя на стадион „Александър Шаламанов“.

„Най-големият проблем беше самочувствието на играчите, които от 8 мача имаха само 2 победи и си мисля, че изградихме добро отношение между мен и тях. Влязохме с хармония в тренировките, а после – и в мача. Те играха на 100%, ако не и повече. Успяхме да преодолеем Славия, един добър отбор, на техния стадион. Първото полувреме имахме и малко късмет, защото в един момент те имаха предимство, държаха топката и създадоха положения, но ние с добри и резки контраатаки успяхме да ги елиминираме, вкарвайки две от положенията си“, допълни Дончич.

„Това, което исках да променим, аз го промених. Това е самочувствието на футболистите и с всеки изминал ден изглеждаме повече като отбор. Надявам се, че ще продължаваме в тази посока“, завърши той.