“Локомотив Пловдив игра силно, но пък трябва да отбележа, че ние играхме изключително слабо. И то бих казал през целия мач. Не ни се получи нищо – нито в офанзивен, нито в дефанзивен план. За съжаление бяхме доста разпокъсани навсякъде, във всяка една линия. Правихме много грешки и в защита, и в средата на терена. Напред пък нямахме острота. Този мач не се проведе както трябва от всички нас, и от мен в това число. Имахме други идеи, друго желание за мача. Но нищо не ни се получи. И най-вече имахме много брак в отиграванията и това нормално не водеше до нищо. Всяка една атака ни беше сбъркана. Там давахме инициативата на Локомотив Пловдив, които с течение на времето придобиваха увереност. Докато при нас се получаваше точно обратното. Съвсем заслужено загубихме”, сподели той след срещата.

“При нас нещата още не са стиковани. Аз виждам, че в дадени линии си имаме проблеми. Новите състезатели, които са от една седмица, а Траоре дори от 3-4 дни, все още не са готови. Но бях принуден от развоя на мача да рискувам, макар и да не са готови. С идеята нещо да променим. Докато успеем да се сработим като отбор, ще ни отнеме не малко време”, допълни той.

“Всеки мач е важен без значение дали е срещу Ботев Враца, Локомотив Пловдив или Левски. Да, неприятна загуба, но тя вече отмина. Сега трябва да мислим за мача с Левски и наистина да се представим по-добре. Това, която видях, изключително много ме притесни. Аз се притеснявам от това, което видях от моя отбор, а не от подобрението в Левски. Иначе всеки противник си има своите силни качества. По-важното е ние да се опитаме да минимизираме грешките, които не са малко”, завърши Стойчо Стоев.