„Това е една нелепа загуба с убедителен резултат. Честито на Ботев и на треньорския щаб за победата. Нещата отначало тръгнаха зле за нас, допуснахме гол, след който се отворихме и почнахме високо да пресираме. Това доведе до свободни пространства, като оставихме хора 1 на 1, а Ботев знае как да играе на контраатаки“, започна той.

„Ивелин Попов знае как да отиграва такива топки и да разпределя. След третия гол – край. Загубихме самочувствие. Последните мачове показахме, че можем да играем така на контраатака, но ние позволихме на съперника да направи това. Губихме топки лесно, правиха ни контраатаки и заслужено победиха. Вчера ги похвалихме, че са агресивни момчетата – шпагати, тичани раздаване, а днес нищо не се получи. Все едно днес беше тренировка, не мога да повярвам. Имахме само един жълт картон, а Ботев два. Повече фалове направи и съперникът“, продължи сърбинът.

„Надявам се, че това е последният път, в който отборът излиза без влагане, раздаване и без да спазва тактическите указания. Това беше самоубийство. Сигурно ще се отрази загубата, но се надявам почивката да повлияе. Имаме време да говорим и да се върнем на правилния път – с организирана защита и силни контраатаки. Ние сме готови високо да пресираме и Ботев ни наказа“, завърши специалистът.