Нашите партньори и спонсори

Благодарение на сътрудничеството с различни фирми и компании, Локомотив София продължава да бъде финансово обезпечен. 

Betano

Генерален спонсор на клуба от 2021 г. С това се поставя нова ера за футболния клуб и началото на едно дългосрочно партньорство. Водеща компания за залози у нас. Освен това, фирмата облича свободно и екипите на трите португалски гранда – Спортинг Лисабон, Порто и Бенфика, както и много други популярни клубове по света като Олимпиакос, Спарта Прага, Виктория Пилзен и водещи бразилски отбори.

Club 33

Собственост на Иван Василев, един от най-популярните нощни клубове в София, а и цяла България.

Joma

Испанска компания производител, специализирана в производството на спортно облекло и обувки. Високото качество на представяните и разпространявани продукти, развитата и добре функционираща дистрибуторска мрежа в столицата и на територията на цялата страна, както и изключителното ниво на обслужване на клиентите са извоювали стабилни позиции на фирмата в бранша. В България собственик е Иван Василев.

Fitogether

Южнокорейска компания, специализирана в производството на тренировъчното оборудване, с което в отборите могат да отчитат по-добре процеса на работа с играчите по време на сесиите. Част от Локомотив София от 2022 г.

Malizia

Козметична фирма, също собственост на Иван Василев.

Casa Boyana

Популярен хотел и ресторант, намиращ се в кв. Бояна. Основан през 2007 г. , хотелът е с реноме на водещо място в един от най-богатите квартали на София.

ВИА 2000

Основана през 2000 г. и регистрирана съгласно българското законодателство. Дружеството осъществява своята дейност основни направления като охранителна дейност, производство на взривни вещества за граждански цели, проектиране на специални взривявания, транспорт и спедиция на опасни товари и др.

Intesa

Козметична фирма, собственост на Иван Василев.