“Ключът бе може би предпоследният мач, който малко или много успокои отбора. Първото полувреме не ми хареса играта и затова се опитахме второто полувреме да променим схемата на игра и да променим агресията”, започна Красимир Балъков.

“Предварително не можеш да знаеш по какъв начин ще се развият събитията. Исках да оставя отбора в efbet Лига по какъвто и да е начин. Получи се по най-добрия начин. Пет мача без загуба. За моя радост футболистите успяха да се организират, да разберат какво искаме от тях и се представиха по най-добрия начин”, продължи той.

“Свършихме толкова важната работа да оставим Локомотив в efbet Лига. Знаете, че има доста неизвестни, които трябва хората, които се занимават с Локомотив, да решат за кратко време. Ще трябва малко време самите ръководители да са наясно какво става и как ще продължи следващия сезон Локомотив и сигурно ще се водят разговори. Ще видим”, добави наставникът на Локомотив София.

„Има друга страна, която трябва да каже дали е доволна от мен и треньорския щаб. Аз си обичам работата и от първия момент, в който влязох в Локомотив го приех като една голяма любов. Отбор с голяма традиция, който трябва да остане в efbet Лига и за мен е най-важно, че постигнахме тази цел. След постигането на целта и сезона ще водим разговори и ще видим. Ще ви информираме, когато му дойде времето“, завърши старши треньорът на тима.