„Гледайки първото полувреме, бяхме катастрофални. Въобще не съумяхме, а и може би не опитахме по някакъв начин, този натиск на Арда ни приложи да редуцираме опасностите пред нашата врата. Второто полувреме беше по-различно. Вече и самата линия на защитата отиде по-напред. Скъси се дистанцията между тях и халфовете. Опитахме се да владеем и успявахме в не малка част от игровото време. Проблемът при нас е последната третина, където не успяваме да изградим добра атака и да застрашим противниковата врата. Огромна разлика между първото и второто полувреме“, каза Стоев.

„Винаги, когато нямаш по-широк състав, оказва внимание. Проблемът е във фаза атака. Там се вижда, че имаме проблеми. Сега с привличането на Мечев и Ламбезе ще имаме по-голяма креативност в средата на терена и острота на фланга. Проблемът ще е във фаза атака, където не успяваме да създадем нужния брой голови ситуации, за да реализираме“, допълни специалистът.

„Сега трябва да видя какво ще е състоянието и на Франса, защото това, което видях след мача – кракът му е отекъл. Надявам се лекарите да го вдигнат, тъй като е ключов играч и ни създава острота в предни позиции“, завърши той.